+31 (0)528 204 037 of mail ons.                        

Buitenhout Krachtreiniger 2 product(en)

Remmers Buitenhout Krachtreiniger is een krachtige en effectieve reiniger die speciaal is ontworpen voor het reinigen van houten oppervlakken buitenshuis. Of het nu gaat om terrassen, schuttingen, gevelbekleding, tuinmeubelen of andere houten constructies, deze krachtreiniger biedt een doeltreffende oplossing om restanten van verf, beits of olie te verwijderen. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze reiniger:

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Grondige Reiniging: Remmers Buitenhout Krachtreiniger zorgt voor een grondige reiniging van houtoppervlakken, waarbij restanten van olie, beits of lazuur ffectief worden verwijderd.

 2. Milde Formule: Hoewel het een krachtige reiniger is, heeft het een milde formule die het hout niet beschadigt. Het is geschikt voor gebruik op diverse houtsoorten, inclusief gevoelige houtsoorten.

 3. Dieptereiniging: Het dringt diep door in de poriën van het hout, waardoor ook diepgeworteld vuil en vlekken worden aangepakt. Dit resulteert in een schone en vernieuwde uitstraling van het hout.

 4. Eenvoudige toepassing: Buitenhout Krachtreiniger kan gemakkelijk worden aangebracht met behulp van een borstel en spons. Afhankelijk van de mate van vervuiling en het te reinigen oppervlak.

 5. Snelle resultaten: Het reinigingsproces is snel en efficiënt. Na een korte inwerktijd kunnen de behandelde oppervlakken grondig worden afgespoeld met water.

 • Buitenhout krachtreiniger voorheen Houtreiniger Intensief Buitenhout krachtreiniger voorheen Houtreiniger Intensief

  Buitenhout krachtreiniger voorheen Houtreiniger Intensief

  € 57,95

Toepassingen:

Remmers Buitenhout Krachtreiniger is ideaal voor verschillende buitentoepassingen, waaronder:

 1. Terrassen en Vlonders: Verwijdert vuil en groene aanslag van houten terrassen en vlonders, waardoor de natuurlijke uitstraling wordt hersteld.

 2. Schuttingen: Voor het reinigen van houten schuttingen, waardoor ze er weer fris en verzorgd uitzien.

 3. Gevelbekleding: Effectief voor het schoonmaken van houten gevelbekleding, waardoor de gevel zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt.

 4. Tuinmeubelen: Geschikt voor het reinigen van tuinmeubelen, waardoor ze er nieuw uitzien en langer meegaan.

 5. Overige Houten Constructies: Toepasbaar op diverse andere houten constructies in de tuin, zoals pergola's, tuinhuisjes en meer.

Gebruiksaanwijzing:

 1. Breng de krachtreiniger gelijkmatig aan op het droge houtoppervlak.
 2. Laat het product enige tijd inwerken (raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor de specifieke inwerktijd).
 3. Borstel of spons indien nodig het oppervlak om het reinigingsproces te ondersteunen.
 4. Spoel grondig af met water.
 5. Geniet van een schoon en vernieuwd houtoppervlak.

Met Remmers Buitenhout Krachtreiniger herstelt u moeiteloos de schoonheid van uw buitenhout en behoudt u een frisse uitstraling in uw buitenruimte. Een eenvoudige, maar krachtige oplossing voor een schone en verzorgde omgeving.