+31 (0)528 204 037 of mail ons.                        

Buitenhout Ontgrijzer 2 product(en)

Effectieve houtverjonging voor een frisse uitstraling

Remmers Buitenhout Ontgrijzer is een krachtige formule ontworpen om vergrijsd en verweerd hout te revitaliseren en een nieuwe, frisse uitstraling te geven. Of het nu gaat om terrassen, tuinmeubelen, schuttingen of andere houten oppervlakken buiten, deze ontgrijzer biedt een effectieve oplossing om het oorspronkelijke uiterlijk van het hout te herstellen.

Wat is Remmers Buitenhout Ontgrijzer?

Remmers Buitenhout Ontgrijzer is een speciale reiniger die is ontwikkeld om vergrijzing en verkleuring van houten oppervlakken tegen te gaan. Deze ontgrijzer is geschikt voor verschillende houtsoorten en wordt vaak toegepast op tuinmeubelen, terrassen, gevelbekleding, schuttingen en andere buitenconstructies die zijn blootgesteld aan weer en wind.

 • Buitenhout ontgrijzer Buitenhout ontgrijzer

  Buitenhout ontgrijzer

  € 57,95

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

 1. Verwijdert vergrijzing: Het product is effectief in het verwijderen van de grijze patina die ontstaat door blootstelling aan UV-straling en weersinvloeden.

 2. Diepe reiniging: De ontgrijzer dringt diep door in het hout, waardoor vuil, algen, en andere verontreinigingen worden verwijderd.

 3. Herstelt de natuurlijke kleur: Na gebruik herstelt het de natuurlijke kleur van het hout, waardoor het er weer levendig uitziet.

 4. Eenvoudige toepassing: Remmers Buitenhout Ontgrijzer is gebruiksvriendelijk en kan worden aangebracht met de meegeleverde borstel/schrobber. Het is belangrijk om de bijbehorende gebruiksinstructies te volgen.

 5. Geschikt voor verschillende houtsoorten: Het product is geschikt voor diverse houtsoorten, waaronder hardhout, naaldhout, en thermisch gemodificeerd hout.

Toepassingsstappen:

 1. Reinigen van het oppervlak: Verwijder los vuil en stof van het houten oppervlak.

 2. Aanbrengen van de Ontgrijzer: Breng de ontgrijzer royaal aan met de schrobber, volgens de instructies op de verpakking.

 3. Inwerktijd: Laat de ontgrijzer enige tijd inwerken, zodat het zijn reinigende werking kan voltooien.

 4. Schrobben (Optioneel): In sommige gevallen kan licht schrobben met een borstel helpen bij het verwijderen van dieper ingetrokken vuil.

 5. Afspoelen: Spoel het oppervlak grondig af met schoon water om resten van de ontgrijzer te verwijderen.

 6. Drogen: Laat het hout volledig drogen voordat verdere behandelingen worden uitgevoerd, zoals het aanbrengen van beits of lazuur.

Tips en Aandachtspunten:

 • Lees altijd de productinformatie en gebruiksaanwijzing voor de meest nauwkeurige toepassingsrichtlijnen.
 • Test het product eerst op een klein, onopvallend gedeelte om de compatibiliteit met het hout te controleren.
 • Zorg voor bescherming van aangrenzende oppervlakken, planten en andere gevoelige items tijdens het aanbrengen.

Met Remmers Buitenhout Ontgrijzer wordt het mogelijk om verweerd hout nieuw leven in te blazen en weer te laten stralen, waardoor de natuurlijke schoonheid van het hout behouden blijft.