Gevelimpregneer Kopen

Remmers gevelimpregneer; het ideale impregneermiddel om van u natte gevels verlost te worden. Nu ook voor particulieren beschikbaar! Wilt u gevelimpregneer kopen? Bij Zinka voor duurzame bescherming hebben wij een uitgebreid assortiment impregneermiddelen; voor baksteen, kalkzandsteen, natuurstenen tegels enz. En dan is er nog de keuze uit vloeibare impregneer of impregneer in crème vorm, deze impregneercrème is voor particulier gebruik de makkelijkste en beste oplossing. Voor het aanbrengen van de impregneercrème is geen dure pomp nodig, alleen een rol-impregneer verwerkingsset en deze wordt gratis meegeleverd bij bestellingen vanaf 5 liter.

REMMERS FUNCOSIL HYDROFOBERENDE IMPREGNERING

Voor duurzame oplossing met grote voordelen

Remmers Bouwchemie is wanneer het om hydrofoberend impregnering gaat de echte specialist. Hoe individueler en complexer het probleem, des te beter komen onze hydrofoberende impregneermiddelen naar voren en tot z’n recht. Productsystemen van de allerbeste kwaliteit in combinatie met de specifieke kennis bij het beschermen en in stand houden van bijna elke minerale ondergrond. Ook in Cultureel erfgoed heeft Remmers internationaal grote befaamdheid verkregen. De professionele producten van Remmers Bouwchemie zijn nu ook beschikbaar voor de particuliere markt, direct te bestellen in de Zinka webwinkel, voor duurzame bescherming webwinkel.

Top kwaliteit gevelimpregneer en impregneermiddelen

Kwaliteit heeft de prioriteit bij Zinka voor duurzame bescherming, daarom verkopen wij alleen de kwalitatief hoogwaardige gevelimpregneer en impregneermiddelen van Remmers Bouwchemie. Deze producten zijn zeer duurzaam, tot wel 15 jaar bij de impregneermiddelen op crème basis. Dit alles tegen de beste prijs kwaliteitverhouding. Via onze site www.zinka.nl zijn alle Remmers producten te bestellen en bent u verzekerd van een snelle en zorgvuldige levering. Heeft u vragen of technisch wilt u advies, neem dan contact op met één van onze medewerkers.