+31 (0)528 204 037 of mail ons.                        

meer Remmers 2 product(en)

Bouwproducten Remmers is een onafhankelijke producent van chemische bouwproducten en oplossingen voor de bouwsector. Het bedrijf heeft meer dan 60 jaar ervaring en biedt een breed scala aan producten voor nieuwbouw, renovatie en bescherming van gebouwen. Zo veel keuze Op deze pagina vindt u slechts een greep uit het zeer uitgebreide assortiment. Via de Lazuur Webshop kunt u de meest gebruikte houtbeschermingsmiddelen vinden. Mocht u opzoek zijn naar een anders Remmers product kijk dan op één van onze andere pagina's zoals www.zinka.nl of www.bouwbeschermingwebshop.nl
  • Aqua HSL-35/m Kleurloos - geen bescherming tegen vergrijzing Aqua HSL-35/m Kleurloos

    Aqua HSL-35/m Kleurloos - geen bescherming tegen vergrijzing

    € 69,95
  • Aqua HSL-35/m RAL kleuren Aqua HSL-35/m RAL kleuren

    Aqua HSL-35/m RAL kleuren

    € 74,95

Uitgebreid assortiment

Remmers heeft een uitgebreid assortiment producten, waaronder coatings, afdichtingsmiddelen, lijmen, reparatiemiddelen, houtbeschermingsmiddelen, en meer. Deze producten worden gebruikt in verschillende sectoren, zoals de woningbouw, utiliteitsbouw, civiele techniek en industrie.

Medewerkers

Kunt u iets niet vinden? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Wij helpen u graag. Stel uw vraag per mail, of bel met één van onze medewerkers.