+31 (0)528 204 037 of mail ons.                        

Carbolin 2 product(en)

Carboleum, een traditioneel veelgebruikt product op houten structuren zoals schuren, tuinhekken, schuttingen, (elektriciteit)palen en bielzen, staat bekend onder verschillende namen zoals Carbolineum, carbo, bielzenbruin/zwart. Het was een emulsie die teerolie bevatte, wat een potentieel gevaar vormde voor de volksgezondheid. Het 'originele' Carboleum werd in 1991 verboden in Duitsland en in 2001 ook in Nederland.

Remmers BV heeft als alternatief een product ontwikkeld genaamd Carbolin, verkrijgbaar in een fraaie bruine tint, dat perfect dienstdoet als vervanger voor het oude Carboleum.

  • Carbolin Natuurbruin Carbolin Natuurbruin

    Carbolin Natuurbruin

    € 62,95

Carbolin is een uitstekende keuze voor behandeld hout met Carboleum, zoals hekwerk, spoorbielzen, houten (elektriciteits)palen, schuttingen, enz.

Remmers Carbolin is waterafstotend, wat de groei van algen en schimmels remt. De bruine variant van Carbolin is bestand tegen weersinvloeden, UV-licht en dooizout. Carbolin bruin, de vervanger van Carboleum, is verkrijgbaar in 5-liter cans. Het aanbevolen verbruik van deze vervanger is ongeveer 100 ml/m2. Het wordt aangeraden om Carbolin bruin met een platte (blok)kwast in één tot twee lagen aan te brengen. Als u Carbolin bruin, de vervanger van Carboleum, wilt kopen, volg dan de stappen in het bestelproces, en u ontvangt het product snel thuis!

Raadpleeg de bijlagen op de technische merkbladen voor gebruiksaanwijzingen en aanvullende informatie. Het is altijd raadzaam om het technisch merkblad te raadplegen en een proef op te zetten voor gebruik.