+31 (0)528 204 037 of mail ons.                        

Isolerende Primer 3 product(en)

Isolerende Primer, voorheen bekend als Isoleergrondering, is een watergedragen speciale verf die effectief is tegen het doorsijpelen van in water oplosbare houtinhoudstoffen.

Bij schilderwerk, met name bij lichte kleuren, kan er een gele verkleuring optreden als gevolg van de invloed van houtinhoudstoffen. Het gebruik van de Isolerende Primer voorkomt deze verkleuring. Deze primer bevat speciale hars en pigmenten, waardoor bij het aflakken de houtinhoudstoffen niet door het hout kunnen bloeden, wat anders tot verkleuring zou leiden.

Hoewel het product watergedragen is, wordt afgeraden het te verdunnen, omdat dit de eigenschappen van de Isoleergrondering teniet kan doen. Deze isolerende primer is waterbestendig en reguleert vocht. Het droogt snel en heeft een hoge matte dekking. De toepassingsmogelijkheden zijn bijna eindeloos, variërend van kozijnen, gevelbetimmering, tuinhuisjes, houten schuren, schuttingen en meer.

  • Isolerende Primer wit Isolerende Primer wit

    Isolerende Primer wit

    € 31,95

Verwerkingsadvies:

  • Zorg altijd voor een veilige verwerking van houtbeschermingsproducten en lees voor gebruik de productinformatie.
  • Om de beste isolerende werking te bereiken, brengt u Isoleergrondering in twee dunne lagen aan, met een tussenpoos van minimaal 4 uur voor droging.
  • Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en droog is.