+31 (0)528 204 037 of mail ons.                        

Trappen & parketlak 4 product(en)

Remmers Trappen- & Parketlak staat bekend om zijn uitzonderlijke robuustheid en extreme slijtvastheid, geschikt voor trappen, parket, meubels, deuren en meer.

Het onderscheidt zich met name door zijn gelijkmatige vulling van de ondergrond en uitstekende vloei-eigenschappen. Dit product is eenvoudig te verwerken en heeft een beperkte geur. De robuuste, sterke laag van deze lak biedt een buitengewoon effectieve bescherming voor hout. Verkrijgbaar in zijdeglans of zijdemat.

  • Trappen- & Parketlak zijdemat Trappen- & Parketlak zijdemat

    Trappen- & Parketlak zijdemat

    € 37,95
  • Trappen- & Parketlak zijdeglans Trappen- & Parketlak zijdeglans

    Trappen- & Parketlak zijdeglans

    € 37,95

De transparante lak, zoals de naam suggereert, is speciaal ontworpen voor houten trappen en parket. Daarnaast is het ook zeer geschikt voor diverse andere houten toepassingen, waaronder meubels, binnendeuren, speelgoed en kurkvloeren.

Gedetailleerde instructies en aanvullende informatie zijn te vinden in de bijlagen op de technische merkbladen. Het is essentieel om voor gebruik altijd het technisch merkblad te raadplegen en een proef uit te voeren.

Verwerkingstips: Het materiaal kan worden aangebracht met kwasten, rollen of spuiten.

Tips & wetenswaardigheden: Voor regelmatig onderhoud van trappen en parket wordt aanbevolen om Trappen- & Parketonderhoud aan het schoonmaakwater toe te voegen. Als er mooie kleuraccenten gewenst zijn, kan de vloer of trap vooraf in de gewenste kleur worden gegrondverfd.

Goede bescherming voor hout: Vuil en mechanische belasting kunnen diepe sporen achterlaten op hout. Vooral parket en houten trappen moeten daarom effectief beschermd worden, gezien ze dagelijks intensief worden gebruikt. Een behandeling met Trappen- & Parketlak zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling van het hout, maar biedt tevens langdurige, robuuste en stabiele bescherming.

Trappen en Parket onderhoudsmiddel: Trappen en Parketonderhoud is speciaal ontwikkeld voor het verfrissen van diverse houten oppervlakken, zoals trappen, parket en laminaat. Dit onderhoudsproduct heeft tevens anti-slip eigenschappen en biedt bescherming tegen stof en vuil.