+31 (0)528 204 037 of mail ons.                        

Ramen & deuren Houtlak 6 product(en)

Ramen en deuren houtlak wellicht beter bekend onder de naam Venti-Deklak. Deze hoogwaardige oplosmiddelhoudende dekkende verf kenmerkt zich door een bijzonder hoog stofgehalte, waardoor de Ramen & Deuren Houtlak - Venti-Deklak uitstekende dekking biedt. Venti-Deklak, vergelijkbaar met de transparante beits, is een product voor houtveredeling dat geschikt is voor buitendeuren, binnendeuren, kozijnen, tuinmeubelen en serres. Het is verkrijgbaar in stralend wit en kan op verzoek worden gemengd in bijna alle RAL-kleuren.

 • Ramen & deuren Houtlak 3 in 1 wit Ramen & deuren Houtlak 3 in 1 wit

  Ramen & deuren Houtlak 3 in 1 wit

  € 42,95
 • Ramen & deuren Houtlak 3 in 1 RAL-kleuren Ramen & deuren Houtlak 3 in 1 RAL-kleuren

  Ramen & deuren Houtlak 3 in 1 RAL-kleuren

  € 44,95

Ramen & Deuren Houtlak 3 in 1: veelzijdig in toepassingen

Deze hoogwaardige dekkende verf op oplosmiddelenbasis, Ramen & Deuren Houtlak 3 in 1, biedt talloze toepassingsmogelijkheden, waaronder buitendeuren, huisdeuren, kozijnen, tuinmeubelen, binnendeuren en serres. Standaard verkrijgbaar in wit, in verpakkingen van 0,75 liter en 2,5 liter, kan het op aanvraag worden gemengd in RAL-kleuren, beschikbaar in 2,5 liter en 5 liter verpakkingen. Let op: RAL-kleuren zijn op maat gemengd en kunnen niet worden geretourneerd.

Ramen & Deuren Houtlak 3 in 1 onderscheidt zich door zijn uitstekende eigenschappen, waaronder een hoog vastestofgehalte voor een optimale dekkracht. De verf vloeit goed en is geschikt als zowel voor- als aflak. Na droging heeft het een mooie zijdeglansafwerking.

Verwerkingstips:

 • Breng Ramen & Deuren Houtlak 3 in 1 aan in dunne lagen, omdat de droging significant trager verloopt bij dikke lagen.
 • Zorg voor een schone, droge, vet- en stofvrije ondergrond voor probleemloze verwerking.

Tips & Wetenswaardigheden: Ramen & Deuren Houtlak betekent grondverf, voorlak en aflak in één. Niet-duurzame houtsoorten moeten echter vooraf behandeld worden met een houtbeschermende grondverf.

Perfect voor renovatie en onderhoud:

Na jaren van blootstelling aan weersinvloeden zonder onderhoud zijn kozijnen, deuren en andere houten onderdelen vaak ernstig beschadigd, waarbij niet alleen de toplaag, maar vaak de gehele coating verdwenen is en het kale hout zichtbaar is. Een grondige onderhoudsbeurt is dan essentieel. Met Ramen & Deuren Houtlak 3 in 1 kunt u gronden, voorlakken en aflakken in één keer. Een extreem hoge, langdurige kleurechtheid garandeert jarenlang een briljante uitstraling. De weersbestendigheid en elasticiteit waarborgen een duurzame en fraaie uitstraling.

Raadpleeg voor gedetailleerde instructies en aanvullende informatie het technisch merkblad in de bijlage. Voor gebruik altijd het technisch merkblad raadplegen en een proefoppervlak aanbrengen.